Wist je dat je bij ons online koekjes kunt bestellen?

De Koekerij

Ik ben Joke van Putten. Ik regel de administratie en de financien van De Koekerij. Ik sta ook op de vloer. Ik ben zorgkundige IG en doe dat al jaren met heel veel plezier. Als je je verhaal kwijt wil, dan luister ik graag naar je. Ik ben soms 1, soms 2 dagen aanwezig.

Ik ben Derrick van Putten, de grote Koekenbakker. Ik regel de dagelijkse zaken in De Koekerij. Als er iets aan de hand is, dan kan iedereen bij mij terecht. Ik heb gewerkt bij de overheid en in het onderwijs. Ik ben 5 dagen per week aanwezig.

Ik ben Sharon Bollebakker. Ik ben pedagoog en zal begeleiding op maat aan de jongeren bieden. We zullen samenwerken om het beste uit jezelf te halen en ervoor zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk toe kan gaan! Ik zal er voor je zijn als er iets is en samen tot een oplossing komen, maar natuurlijk ook als je gewoon even gezelligheid zoekt. Je kan mij soms 3, soms 4 dagen op de werkvloer vinden.

Dit is Doortje, Knuffelhond. Doortje zit op het kantoortje. Daar blijft ze ook, en wanneer je dat wil mag je haar daar knuffelen. Vindt alles goed en alles lekker. Mag geen koekjes, da's niet goed voor haar. Maar je kunt bij Joke altijd een snoepje halen voor Doortje. Misschien wil je Doortje een keer uitlaten?

We zijn trots op, en blij met onze vrijwilligers. Dit zijn de mensen die ons bijna dagelijks helpen met De Koekerij. Uit liefde voor andere mensen, uit liefde voor ons concept en natuurlijk uit liefde voor koekjes.