Ons team van personeel en vrijwilligers die dagelijks aanwezig zijn bij De Koekerij.

Joke van Putten

Joke

Ik ben Joke van Putten. Ik regel de administratie en de financien van De Koekerij. Ik sta ook op de vloer. Ik ben zorgkundige IG en doe dat al jaren met heel veel plezier. Als je je verhaal kwijt wil, dan luister ik graag naar je. Ik ben soms 1, soms 2 dagen aanwezig.

Derrick

ik ben Derrick van Putten, de Koekenbakker. Ik regel de dagelijkse zaken in De Koekerij. Als er iets aan de hand is, dan kan iedereen bij mij terecht. Ik heb gewerkt bij de overheid en in het onderwijs. Ik ben 4 dagen per week aanwezig.

Sharon

Ik ben Sharon Bollebakker. Ik ben pedagoog en zal begeleiding op maat aan de collega's bieden. Ik zal er voor je zijn als er iets is en samen tot een oplossing komen, maar natuurlijk ook als je gewoon even gezelligheid zoekt. Je kan mij soms 3, soms 4 dagen op de werkvloer vinden.

Bianca van der heiden

Bianca

Ik ben Bianca van der Heiden. Ik ben op de dinsdag vrijwilliger bij de Koekerij. Ik hou ervan om samen te werken. Samen bakken, maar ook praten of een spelletje spelen.

Doortje

Doortje

Dit is Doortje, Knuffelhond. Doortje zit op het kantoortje. Daar blijft ze ook, en wanneer je dat wil mag je haar daar knuffelen. Vindt alles goed en alles lekker. Mag geen koekjes, da's niet goed voor haar. Maar je kunt bij Joke altijd een snoepje halen voor Doortje. Misschien wil je Doortje een keer uitlaten?

Koby

Ik ben Koby, vrijwilliger op de donderdag. Ik heb jaaaaren in de zorg gewerkt. Ik hou ervan om nieuwe dingen te maken, maar ook om gezellig een spelletje te doen, of de was te vouwen.